Cisco CMTS uBr10012 can't remote login throught telnet | docsis.org

You are here

Cisco CMTS uBr10012 can't remote login throught telnet

2 posts / 0 new
Last post
Ray
Cisco CMTS uBr10012 can't remote login throught telnet

Dear All,

I have a problem as title. But it only happen after I boot the CMTS uBr10012 a while and I can ping the IP CMTS have.

Below is my CMTS IOS version. Does anyone have the same problem on CMTS uBr10012?

If you need more data to this problem, please feel free to discuss.

Many thanks

Cisco IOS Software, 10000 Software (UBR10K4-K9P6U2-M), Version 12.2(33)SCI3, RELEASE SOFTWARE (fc3)
Technical Support: http://www.cisco.com/techsupport
Copyright (c) 1986-2015 by Cisco Systems, Inc.
Compiled Wed 16-Dec-15 21:03 by prod_rel_team

ROM: System Bootstrap, Version 12.2(31r)SB13, RELEASE SOFTWARE (fc1)

Cisco_10K uptime is 2 days, 1 hour, 23 minutes
Uptime for this control processor is 2 days, 1 hour, 23 minutes
System returned to ROM by power-on
System image file is "disk0:ubr10k4-k9p6u2-mz.122-33.SCI3.bin"
Last reload type: Normal Reload

This product contains cryptographic features and is subject to United
States and local country laws governing import, export, transfer and
use. Delivery of Cisco cryptographic products does not imply
third-party authority to import, export, distribute or use encryption.
Importers, exporters, distributors and users are responsible for
compliance with U.S. and local country laws. By using this product you
agree to comply with applicable laws and regulations. If you are unable
to comply with U.S. and local laws, return this product immediately.

A summary of U.S. laws governing Cisco cryptographic products may be found at:
http://www.cisco.com/wwl/export/crypto/tool/stqrg.html

If you require further assistance please contact us by sending email to
export@cisco.com.

Cisco uBR10000 (PRE4-RP) processor (revision V02 ) with 2588671K/163839K bytes of memory.
Processor board ID SPE1651006R
SB-1 CPU at 800Mhz, Implementation 0x410, Rev 5.0, 512KB L2 Cache
Backplane version 1.1, 8 slot

Last reset from power-on
PXF processor tmc0 is running.
PXF processor tmc1 is running.
PXF processor tmc2 is running.
PXF processor tmc3 is running.
2 DTCC card(s)
2 Jacket card(s): 2 SPA card(s)
1 FastEthernet interface
10 Gigabit Ethernet interfaces
15 Cable Modem interfaces
7039K bytes of non-volatile configuration memory.

126000K bytes of ATA compact flash in bootflash (Sector size 512 bytes).
1000944K bytes of ATA compact flash in disk0 (Sector size 512 bytes).
Standby is up
Standby has 2752512K bytes of memory
Configuration register is 0x2102

tvar
Hi Ray,

Hi Ray,

I recommend:
- Check the cable, the SFP and the 5x1GE SPA or the PRE4's FA port where the IP is configured for telnet.
- Check the configuration file. You can send it to me: vatiacg "dot" kefo "at" gmail "dot" com
- Upgrade the IOS.
- Upgrade the SPA FPGAs with a PKG file.

If these are not help perhaps the port is failed.
I saw ports where the ping is OK, but there are no higher level traffic.